Блог flirt.ua

4018

Реальні побачення - реальні враження

Досить фліртувати з дівчиною тільки онлайн! Пора покликати її на реальне побачення. Контакт тет-а-тет все розставляє по своїх місцях. Дослідження показують, що при особистій зустрічі тієї «хімії», яка була у тебе з віртуальною подругою, в реалі може і не повторитися. У дослідженні, опублікованому в «Журналі соціальних та особистих відносин», було проведено спостереження під час 6-хвилинних швидкісних побачень між чоловіками і жінками. В результаті, у чоловіків спостерігалося підвищення міжособистісного тяжіння під час особистого контакту.
6029

9 правил знайомства онлайн

От якби вcі були чемними в інтернеті, було б легше. Особливо коли люди щось вже знає про знайомства онлайн. Ми проаналізували поведінку дівчат в онлайні і зараз збираємось дати 9 порад сильній частині цього світу. Як правильно налагодити контакт на сайті знайомств з потенційною дамою серця? Йди цим простим правилам - і справа в капелюсі!
5666

Правила поведінки на першому побаченні


Перше побачення зазвичай проходить як іспит з математичного аналізу: страшно, нічого не зрозуміло, в горлі пересохло від хвилювання. Не тушуйся! Ось кілька порад, які допоможуть тобі блиснути на першому побаченні. Ти ще практично нічого не знаєш про свою нову пасію. Як же поводитися? Вивчивши кілька простих "формул", ти станеш справжнім асом побачень. Тільки не забувай, що всі дівчата різні і універсальних правил не існує.
5553

Небезпечний секс: 5 найпоширеніших травм в ліжку.

Часом, в пориві пристрасті, ти забуваєш про обережність. У деяких випадках це призводить до травм. Ось перелік найбільш поширених травм під час любовних утіх і способів їх уникнути. Ознайомся, щоб не червоніти, пояснюючи запис в лікарняному бюлетені суворому начальству!
5018

Як оцінити чоловіка по профайлу в інтернеті

Все ще мрієш знайти принца «в Інтернеті»? Що ж, маєш право. А поки давай поговоримо про юзерів, з якими зв'язуватися точно не варто. Ми живемо в страшний час і в соціальних мережах: щоб покликати мене до свого столу, колега пише в фейсбук-чат: «Маша, йди сюди!» І попутно ставить «лайк» до фоточки мого песика. Мені здається, ми скоро розучимося спілкуватися в офлайні. Будемо вручати один одному віртуальні подарунки, кидати посилання та анекдоти, піднімати келихи зі «Скайпу». Жорстокий світ! І це я ще ні слова не сказала про те, скільки маніяків та технічних зануд намагаються проникнути до тебе у «френди». Втім, про них ми поговоримо далі з психологом. Тобі залишається тільки прочитати і взяти до відома.
6322

Як познайомитися з чоловіком (Частина 2)

Ми вже поділилися з тобою декількома секретами того, як познайомитися з чоловіком. В продовження теми ми підготували для тебе ще декілька постулатів, які допоможуть тобі познайомитися з кращими чоловіками. Як і де знайомитися? Чи варто знайомитися в інтернеті? Якщо так, то що писати? Читай далі і ти знайдеш відповіді на ці питання!
4495

Знайомство в Інтернеті - прокляття чи благословення?

Періодично мені трапляються статті на одну і ту ж тему: знайомства в Інтернеті. Ці статті начебто створюються за одним шаблоном. Спочатку йде довгий розпливчастий вступ на тему, що в Інтернеті знайомитися добре/погано (зайве викреслити), але оскільки всі цим займаються, то справа ця як би неминуча. Далі йде відступ. Автор ділиться своїм досвідом або досвідом «знайомого».
5553

П'яний секс - задоволенню не товариш

Існує думка, що алкоголь допомагає наводити мости у відносинах, дає можливість швидко розслабитись і зблизитись. Завдяки цьому п'яний секс став звичним і нормальним явищем для частини громадян. Адже алкоголь розпалює твій сексуальний апетит і зміцнює впевненість у собі. Можливо, істина дійсно у вині?
3773

Чим краще секс, тим вища зарплата

Автор дослідження Нік Дрідакіс проаналізував дані масштабного соціологічного опитування, проведеного в Греції в 2008 році, який було направлено на вивчення різних сфер життя і поведінки людей. У ході дослідження, в якому взяли участь більше 75 000 чоловік, добровольці відповідали на різні питання, у тому числі і ті, які стосувалися сексуальної активності. Особлива увага приділялася фізичному та психічному здоров'ю учасників, а також їх заробітної плати.
5681

Кохання чи пристрасть?

Всі ми знаємо, що сплутати кохання з пристрастю простіше простого. Винен у всьому мозок. Варто йому засікти привабливий об'єкт і ти поринаєш в кохання! Через лічені хвилини тіло охоплено бажанням. І як зрозуміти, що насправді відбувається? Ми постараємось допомогти тобі розібратися і зробити правильні висновки. Адже ви того варті!:)
4890

Як познайомитися з чоловіком

Чи потрібно проявляти ініціативу? Як зробити перший крок? Де водяться кращі кадри? Відповіді на ці та всі інші непрості питання - у нашому вичерпному керівництві по знайомству з чоловіками. Даємо Facebook на відсіч, ідея підійти першої до чоловіка тобі не близька. Не те, щоб ти не хотіла зустріти того самого ніжного, розумного і платоспроможнього. Але невже тебе, повній достоїнств, доведеться просуватись на ринку романтики самостійно?!
3979

Як обрати чоловіка

За родом діяльності мені нерідко доводиться спілкуватися з юними дівами і дамами постарше, чиє особисте життя зазнало фіаско. Розводи, несподівані розриви, образливі зради - чого тільки не буває! У якийсь момент я запитую: «А чому ви обрали саме цього чоловіка?» І уважно слухаю. «Мене вразили його очі». «Я нутром відчула - це мій чоловік». «Він так заразливо сміявся». «Мені здалося, що з ним я буду, як за кам'яною стіною». «Я так втомилася від самотності, а тут з'явився він». І так далі, і так далі ...
Top