Блог flirt.ua

5245

Віртуальні знайомства в мережі. Поради психолога (Частина 2)

Перед зустріччю поговорити по телефону, на мій погляд, варто з кількох причин: по-перше, почути голос співрозмовника; по-друге, оцінити словниковий запас і вміння спілкуватися. Моя знайома переписувалася з молодою людиною близько тижня, і все було добре, поки він не подзвонив, щоб домовитися про побачення. Практично через кожне слово він вставляв невизначений артикль "мля", в листах його, природно, уникаючи. Для її вух це було дуже важким випробуванням - їх зустріч так і не відбулася. Переклад віртуальних відносин в реальні - штука тонка. Тут дрібниць немає. Важливими для нас залишаються питання: де зустрічатися, що надіти, про що говорити, а про що краще помовчати.
4861

Віртуальні знайомства в мережі. Поради психолога (Частина 1)

Інтернет представляється мені величезною мережею, неводом. Як у казці про Рибака і Рибку, закинувши який в інформаційне море, можна витягнути все, що захочеш - меблі, відео, продукти і навіть знайти свою половину! Головне зрозуміти, яку саме рибку ми хочемо зловити. Для цього треба взяти правильну мережу і розкинути її в потрібному місці, наживку підібрати, а коли рибка припливе - не злякати і вчасно підсікти. Налаштування себе на певний результат - вже половина справи. Зазвичай, люди знаходять те, що шукають. Тому, для початку потрібно визначитися, кого і для чого ми шукаємо.
5374

Знайомства онлайн

Сучасний темп життя часто не залишає часу на пошук партнера. Робота вдома або в невеликому колективі ще більше звужує можливе коло знайомств. Іноді це стає серйозною проблемою, що веде до депресії і почуттю самотності. Знайомства онлайн - сучасний шлях вирішення проблеми, які його переваги і недоліки?
 
Сучасні технології пропонують нам шукати партнера в Інтернеті, враховуючи найрізноманітніші особливості. Знайомства онлайн стали популярні не тільки серед молоді, але й серед людей більш старшого віку. Деякі сайти орієнтовані на користувачів, які шукають короткострокові відносини. Інші навпаки, пропонують свої послуги для бажаючих знайти супутника життя.
4523

Онлайн-знайомства породжують більш щасливі шлюби - вчені.

Американські сімейні пари, які познайомилися онлайн, в середньому почувають себе щасливішими, ніж подружжя з "традиційних" сімей і рідше розлучаються - заявляють психологи в статті, опублікованій в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences.
 
«Перебіг шлюбу залежить від безлічі обставин. Місце і характер зустрічі подружжя - лише один з них і його ефект простежується не завжди, а внесок у загальний результат залишається досить невеликим. Тим не менш, результати нашого дослідження обнадіюють, враховуючи зрушення в традиціях перших знайомств в суспільстві Сполучених Штатів », - заявив Джон Качоппо з університету Чикаго.
3806

Знайомства в інтернеті будуть основою успішного шлю

Більше третини шлюбів, укладених у 2005-2014 роках, починалися з знайомства в інтернеті - показало дослідження, проведене в Університеті Чикаго.
При цьому, такі шлюби були щасливіше і тривали довше тих, що полягали в результаті особистого знайомства, пише "The Times of India". Рівень задоволення від таких шлюбів виявився вище, а статистика розлучень - нижче. Дослідники припускають, що секрет успіху криється в силі мотивації людей і можливості вибору партнерів. За словами Джона Каціоппо, знайомства в інтернеті змінюють динаміку і результат шлюбу в цілому.
Top