Блог flirt.ua

5259

Романтика у відносинах

20 століття... Люди писали вірші, поеми, просто прозу і відправляли це в конвертах. Як приємно було отримати такий лист дівчині, яка згоряла від цікавості, як же розгорнеться її подальша доля. І не приховую, що все нове це добре забуте старе. Дуже було приємно прийти додому і отримати лист з визнанням . Але ... Як же бідні дівчата і юнаки тужили в очікуванні, поки лист доходив до них...
6928

Перше побачення

Після того, як ви познайомилися в Інтернеті з молодою людиною, минуло кілька тижнів, а може бути і місяців. І ти відчула, що після довгої переписки і декількох телефонних дзвінків вже готова піти на перше побачення, але тебе не покидає неспокій. Ти турбуєшся з приводу того, наскільки безпечною буде ваша зустріч. Перше побачення - це завжди складно і загадково. Адже ти ще не знаєш, що представляє з себе твій віртуальний співрозмовник. А раптом вам важко буде спілкуватися і розмова затихне так і не розпочавшись...
33306

Знайомства без реєстрації

Житель сучасного мегаполісу живе в постійному цейтноті . Ділові зустрічі, переговори, поїздки, термінові справи. Робочий день розписаний по хвилинах - непросто помітити один одного в міській суєті . Сайт знайомств Flinch.com.ua рекомендує пройти просту реєстрацію, адже це відкриє вам багато нових можливостей. Якщо ви не маєте 1-2 хвилини, то буде цікаво дізнатися, що є 4 варіанти знайомства без реєстрації !
5002

Знайомитися чи ні по інтернету - ось в чому питання?

У більшості випадків самотні люди виправдовують свою самотність браком часу на знайомство. Їм ніколи. У них багато роботи, вони втомлюються або ходять на курси підвищення кваліфікації. У деяких фігурують маленькі діти, яких не на кого залишити. Хтось надто скромно зауважує або не може знайомитися. У кожного свої відмовки, але всі вони зводяться до одного: колись. Але всі ці причини можна обеззброїти альтернативним варіантом знайомств з протилежною статтю з допомогою Інтернету і сайтів знайомств.
4442

Дотримання безпеки при інтернет-знайомствах

Коли ви знайомитесь через інтернет, у вас створюється ілюзія анонімності. Але, якщо проявити необережність, то можна розкрити себе і стати жертвою переслідування шанувальника, який до всього іншого може виявитися неврівноваженим .
4496

Як обрати найкращі фотографії для сайту знайомств?

Перше, що привертає до анкети на сайті знайомств, це фотографія. При погляді на цю фотографію у відвідувача вашої анкети повинно виникати бажання поспілкуватись з вами і дізнатись вас ближче. У всіх нас є улюблені фотографії, з якими пов'язані якісь спогади. Саме такі фотографії краще залишити там, де вони лежать. Адже ділитися спогадами про події, які відображені на них, краще з родичами і близькими друзями.
6202

Як знайти чоловіка на сайті знайомств ?

Уявімо собі, що ти нарешті зустріла на сайті знайомств чоловіка, який повністю відповідає твоєму ідеалу. Він засипає тебе компліментами, достатньо ерудований. Та й на фото виглядає досить привабливо. Але, от ви зустрічаєтесь, і ти розумієш, що він зовсім не той, хто тобі потрібен. Або того гірше - він ідеальний, але не виявляє жодного інтересу до розвитку відносин. Створюється невелика драма, особливо у того, хто був відкинутий. А якщо ти дівчина вразлива, довго його шукала і, навіть, встигла закохатися в образ, який собі створила, то драма може виявитися не такою вже й маленькою.
3523

Знайомства Love.ua заощадять ваш час

Сучасний городянин знаходиться в постійному цейтноті, але нехтує сайтами знайомств. Він боїться не встигнути зробити те, що запланував на день, на рік і, нарешті, на все життя. Люди кудись спізнюються, їх чекають неймовірно термінові справи, у них розписана кожна хвилина. Звичайно, в такому потоці машин і людей ми не бачимо один одного. Не кажучи вже про знайомство і пошук своєї половинки. І так живуть багато людей. Не знаючи, що десь поруч ходить їх половинка.
4409

21 століття - час віртуальних знайомств

Знайомства в Інтернеті все більше набирають свою популярність. Адже, зайти на сайт знайомств на кілька хвилин і відповісти на пару листів не складає особливих труднощів. Часу на це потрібно мінімум. З ранку, налив чашку кави, і сівши прочитати електронну пошту, зайди на сайт знайомств і дай відповідь на кілька листів шанувальників або просто побажай доброго ранку і гарного настрою на цілий день. Або вдень на роботі - всього то 10 хвилин - а гарний настрій у після обідній час тобі забезпечено.
8222

Інтернет знайомства: За і Проти

За своє життя я чув багато суперечок, чи варто заводити інтернет знайомства. Хтось був у цих суперечка більш переконлививим, а хтось менше. Але точно можу сказати, що ніхто так і не довів, ефективні інтернет знайомства чи ні. Ми провели власне дослідження і на досвіді сервісу Love.ua написали аргументи "за" і "против" інтернет знайомств. Сподіваємось, вони допоможуть тобі визначитися в цьому питанні:)
9815

Коханці на сайті знайомств

Сайти знайомств зараз дуже популярні, особливо серед одружених чоловіків. Адже так просто інкогніто знайомитися з прекрасною статтю, вибирати серед мільйона дівчат найкращу, сексуальну і цікаву - ту, яка погодиться на таємні інтимні побачення і спільне різноманітне дозвілля...
8884

Чим сайти знайомств краще соціальних мереж

У наш час складно знайти людину, яка не разу б не відвідувала інернет-портали, сайти знайомств або соціальні мережі. Якщо ще п'ять років тому віртуальне спілкування критикувалося старшим поколінням, то зараз навіть люди у віці «підсіли» на різні сайти, які надають можливість заводити нові знайомства, розшукувати старих друзів і шукати своїх других половинок.
Top